WhatsApp Image 2022 10 15 at 14.32.53Welkom op mijn creatieve reis!

Ik ben Mira, een enthousiaste grafisch vormgever en gepassioneerde fotografe, gevestigd in het prachtige Deventer. Mijn reis begon met een afgeronde opleiding als Mediavormgever, aangevuld met diverse verrijkende fotografie cursussen. Toch heb ik de meeste waardevolle lessen geleerd door hands-on ervaring. Oefenen, ervaring opdoen, tutorials bekijken, boeken lezen en podcasts luisteren is wat ik al jaren doe met veel passie en plezier.

Mijn portfolio omvat inmiddels een schat aan ervaring, variërend van samenwerkingen met grote merken zoals Odido en Royal Talens tot het ondersteunen van lokale ondernemers en verenigingen. Als vormgever heb ik mijn creatieve stempel gedrukt op diverse omvangrijke opdrachten, waarbij mijn passie voor design en oog voor detail altijd centraal staan.

Als fotografe vind ik mijn inspiratie voornamelijk in eventfotografie. Mijn lens vangt niet alleen de energie van DJ's, maar ook de unieke sfeer die evenementen tot leven brengt. Het heeft me de eer gegeven om op opmerkelijke gelegenheden zoals Amsterdam Dance Event mijn artistieke visie vast te leggen.

Met elke opdracht streef ik naar het vastleggen van de essentie van het moment, het leveren van visuele verhalen die raken en blijven hangen. Mijn doel is om door beeld en ontwerp emoties op te roepen, herinneringen te creëren en merken te laten stralen.

Stap mee in mijn wereld van creativiteit, waar design en fotografie samensmelten om verhalen te vertellen. Laten we samen een verbluffend visueel avontuur creëren!

 

+31 (0) 6 27 90 87 45
kvk 74523627 | NL002376264B63