overmij5

Mijn naam is Mira Taverne, ik ben geboren op 23 mei 1997. Ik ben woonachtig in Twello bij mijn ouders en ik breng ook veel tijd bij mijn vriend door in Apeldoorn. Sinds april 2019 ben ik ZZP-er als grafisch vormgever, daarnaast ben ik vaak in de ochtenden werkzaam als magazijnmedewerker bij Royal Talens in Apeldoorn. Naast het werken als ZZP-er vind ik het erg leuk om op andere manieren creatief bezig te zijn. Tegenwoordig ben ik vaak aan het fotograferen. Ook ben ik af en toe nog bezig met gitaarspelen of train ik met mijn hond.

overmij52

Als grafisch vormgever ben ik met van alles bezig. Zo heb ik veel logo’s en visitekaartjes ontworpen, maar ook websites, menukaarten, plattegronden en presskits. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk afwisselend, leerzaam en leuk. Naast het grafisch vormgeven ben ik ook, samen met twee ondernemers, een edelstenen webshop gestart. We zijn onder meer bezig met promoten, klantenservice, de website en producten bijhouden en de social media pagina’s beheren. Deze kans kwam op mijn pad en hier haal ik veel voldoening uit.

overmij53

Na het behalen van mijn vmbo-diploma wist ik meteen dat ik Mediavormgever (niveau 4) wilde volgen op Aventus in Apeldoorn. Deze opleiding heb ik succesvol en met plezier afgrond. Tijdens de opleiding heb ik ook bij twee bedrijven stage mogen lopen. Mijn eerste stage was bij Print and More in Twello, hier ben ik veel bezig geweest met de afwerking van drukwerk en het ontwerpen van gelegenheidskaarten. Mijn tweede stageplek was Sterkmerk in Terwolde, hier ben ik sindsdien werkzaam. Bij Sterkmerk heb ik vooral geleerd om websites te maken met Joomla.

overmij54

Mijn motto is om altijd te blijven leren. Momenteel volg ik een cursus fotografie bij de NHA om in de toekomst ook meer met fotografie te kunnen doen omdat ik dit altijd al leuk vind om te doen. Ook verdiep ik mij de laatste tijd veel in marketing en promotie, dit doe ik omdat het zeer nuttig en interessant is voor mij als ZZP-er. Het bouwen van websites is ook nog niet het meest eenvoudige en daarom ben ik ook altijd nog bezig om deze kennis en vaardigheden zoveel mogelijk te ontwikkelen. Nadat ik mijn cursus fotografie heb afgerond, ben ik van plan om een cursus marketing te gaan volgen.

kvk 74523627 | NL97226968650B01